ΑΡΧΙΚΗ > ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ > ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο μας εδρεύει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη από το 1980 και είναι μέλος του επίσημου δικτύου της Fiat Group Automobiles Hellas. Αποτελεί τον παλαιότερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Alfa Romeo στη Θεσσαλονίκη, πληρώντας τις προδιαγραφές τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης που στοχεύει η εταιρία να προσφέρει στους πελάτες της.
 
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους κατόχους Alfa Romeo, Fiat και Lancia την καλύτερη και αρτιότερη τεχνική υποστήριξη με δίκαιο αντίτιμο, όποια στιγμή και αν χρειαστεί, να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της επισκευής του αυτοκινήτου και να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.
 
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σε όλους τους πελάτες μας το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας που απαιτούν από το συνεργείο τους, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας με τον πιο υπεύθυνο, ποιοτικό και φιλικό τρόπο.
 
Όποιο και να είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, μηχανικό, ηλεκτρολογικό – ηλεκτρονικό ή εργασία φανοβαφείου, ένας είναι ο χώρος που πρέπει να επισκεφτείτε.
 
Το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, η πολύχρονη πείρα μας και η διαρκής εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των τεχνικών υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Μια επίσκεψη θα σας πείσει.
 
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε από κοντά στο χώρο μας.
 
Φιλικά
Ράνιος Προκόπιος
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.
Master in Business Administration (MBA)