ΑΡΧΙΚΗ > ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η εγγύηση του αυτοκινήτου σας ισχύει για 2 χρόνια από την ημερομηνία παράδοσής του και καλύπτει πιθανά ελαττώματα κατασκευής. Οι επεμβάσεις που καλύπτονται από την εγγύηση περιλαμβάνουν την επισκευή ή την αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος και το αντίστοιχο κόστος εργασίας. Όλες οι εργασίες εγγυήσεως εκτελούνται στο συνεργείο μας με τη φροντίδα και την αξιοπιστία που απαιτείτε για την ALFA σας.
 
Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στο συνεργείο μας είναι γνήσια της ALFA ROMEO,FIAT και LANCIA που κατασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και σας εξασφαλίζουν ασφάλεια, οδηγική απόλαυση και τη σιγουριά ότι το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει για πάντα γνήσια Ιταλικό. Τα γνήσια ανταλλακτικά ALFA ROMEO, FIAT και LANCIA καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση σε οποιοδήποτε σημείο επίσημης τεχνικής υποστήριξης της FIAT GROUP. 
 
Η ALFAROMEO δημιούργησε ειδικά για εσάς το TOP ASSISTANCE, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την εγγύηση του αυτοκινήτου σας για 1 ή 2 έτη μετά τη λήξη της παρεχόμενης εργοστασιακής εγγύησης. Η επέκταση αυτή προσφέρει κάλυψη των μηχανικών και ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών μερών (εργασία + ανταλλακτικά) ενώ σας αποζημιώνει επιπλέον για τυχόν έξοδα ρυμούλκησης, ξενοδοχείου και ενοικιαζόμενου, όποτε αυτά είναι απαραίτητα.
 
Αντίστοιχο πρόγραμμα (5 αστέρια) υπάρχει και για τα μοντέλα της μάρκας FΙΑΤ, όπου παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών για όλα τα εξαρτήματα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο συνεργείο μας.